Gravid och osäker inför födsel och amning?


Låt mig visa dig några enkla verktyg som kan ge dig trygghet och självförtroende + en varm gemenskap av likasinnade andra mammor.

Välkommen in i

Gravid & föda tillsammans

Kära blivande mamma, kom med!

När jag väntade mitt första barn, kände jag mig helt överväldigad och längtade efter någon som kunde guida mig genom alla beslut. Jag ville ha någon som kunde svara på mina frågor, någon som litade på min förmåga och som kunde berätta hur andra kvinnor hade gjort.

Efter nio år som doula och amningsrådgivare har jag mött massor av kvinnor som, precis som jag, längtade efter stöd och gemenskap. De vill känna sig trygga och förstådda. Förstås!

När mitt andra barn föddes insåg jag att det kan vara ENKELT att föda och amma, och att jag kan bestämma själv hur jag vill ha det.

Varför hade ingen berättat det här för mig tidigare?

Varför levde jag i tron att jag behövde göra andra nöjda och inte fick vara besvärlig?

Nu vill jag dela detta med dig! Jag vill att du ska få utforska hur DU vill föda och hur du vill mamma.Jag önskar att ingen kvinna ska behöva uppleva en traumatisk födsel. Jag vill att alla mammor ska känna sig hållna och trygga med sin nyfödda.Vad andra mammor säger

Att delta i Annas kurs inför födseln var en fantastisk upplevelse. Hon tog sig an uppgiften med stort engagemang och lyhördhet. Från första träffen kände både jag och min man oss trygga och väl förberedda hela vägen. Jag rekommenderar Anna varmt till alla blivande mammor som önskar stöd och vägledning.

Jenny
Stockholm

Jag är väldigt glad att vi valde Annas kurs. Vi fick bearbeta vår första förlossning och fick med oss en väldigt positiv upplevelse denna gång! Jag kände hela vägen att jag hade stöd och att jag och mina tankar var viktiga. Och det visade sig att förberedelserna var minst lika viktiga som att ha stöd under själva förlossningen.

Hedvig
Uppsala

Om Gravid & föda tillsammans

Våra träffar online kommer handla om

Jag vill gå med

Du få också

Tillgång till Anna och personlig rådgivning via vår onlineplattform och liveträffar.

Jag vill vara med

Anna var med oss när vårt andra barn föddes under en planerad hemfödsel. Förlossningen blev tuffare än väntat, mycket på grund av mina egna förväntningar. Den enda jag kände inte hade några som helst förväntningar på mig var Anna. Hon fanns där för mig i stunden och var lugn och trygg. Hon stöttade mig i alla val och känslor och jag kände mig aldrig bedömd av henne. Efter förlossningen var hon också ett stöd vi kunde vända oss till.

Linnéa
Stockholm

Förlossningen var fantastisk, jag födde utan övrig smärtlindring i vatten på BB Stockholm, och tog emot honom själv, det var så mäktigt. Jag kände mig så trygg och stark, mycket på grund av allt jag lärde mig av dig!

Sandra
Stockholm

Vem är kursen för?

Den här kursen är perfekt för dig som:

Gå med här

Men Anna jag har så fullt upp hur ska jag hinna med en kurs? 

Jag veet...

Kom med in!

Vad skulle det vara värt för dig om…

Du kunde känna dig stark och trygg efter födseln 

kliv in i växa tillsammans

FAQ

Men jag får ju allt jag behöver från MVC och BVC? 

Sjukvården har extremt pressade resurser, där mammor och barn ofta kommer i kläm. Dessutom saknas omvårdnad och kontinuerligt stöd för gravida inom vården. Den allra största nackdelen är att förlossningsvården inte är utformad för att lyssna på kvinnan själv. Du kan få det bästa av två världar! Du kan mäta och undersöka inom vården och få stöd och vägledning här. Jag hjälper dig att navigera så att du inte behöver bli överkörd eller känna att du var en patient som inte blev tagen på allvar. (Som så många andra kvinnor!)

Hur är programmet upplagt och vad innehåller det? 

Kursen innehåller främst live gruppträffar under 8 veckor, ljudfiler och skrivet material. Liveträffarna är 90 minuter långa. Den är upplagd med tanken att du ska få all information du behöver utan att bli överväldigad. 

Hur länge har jag tillgång till materialet? 

Du har tillgång till materialet i ett år efter köptillfället. 

Behöver jag hålla mig till särskilda tider? 

Liveträffarna sker söndagar kl 11, du kan skriva frågor till mig innan som jag sen besvarar live om du inte kan närvara. Träffarna spelas in och du kan se dem i efterhand. 

Är kursen för gravida eller nyblivna föräldrar?

Växa tillsammans följer dig genom graviditetens sista veckor in i den första tiden hemma med din bebis. Du kan också vara med om du är tidigare i din graviditet eftersom du har tillgång till materialet i ett år. 

Är kursen också för partner till mamman? 

Kursen riktar sig främst till mammor för att stärka varandra i gemenskap med andra kvinnor. Vissa delar är specifikt för partnern och allt material utanför liveträffarna är till för båda. 

Får jag personlig rådgivning?

Ja det får du! Du kan få svar på frågor, personlig rådgivning inför och under födsel och amning OCH stöd och pepp av andra mammor inklusive yours truly. 

Erbjuder du öppet köp? 

Jag erbjuder inget öppet köp eftersom du får tillgång till materialet direkt vid köp. Om du inte är nöjd så ska jag göra mitt bästa för att hjälpa dig. Skriv till info@doulaannabergman.se och berätta. 

Kommer jag kunna amma efter att ha gått kursen? 

Jag kan inte lämna några garantier men jag gör mitt allra bästa för att ge dig den information och den trygghet du behöver för att kunna amma på dina villkor. Amning är en djupt personlig och individuelll resa och min önskan är att du ska få välja istället för att det bara händer. 

Om jag behöver rådgivning akut under födseln och amningen?

Om du eller ditt barn behöver vård så ska du kontakta en vårdgivare som du känner dig trygg med. Om du behöver personlig rådgivning under programmet utöver våra liveträffar så finns jag tillgänglig i medlemsportalen för att svara skriftligt. Jag kommer inte ge medicinska råd. 

Har du frågor om Gravid & föda tillsammans?

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.